FINDERATION

Kenalpasti warna mekap yang serasi dengan tona kulit sepantas 10 saat!

Bagaimana?

Pengenalan

FINDERATION ialah satu sistem padanan warna mekap yang dicipta oleh Puan Mary, seorang Guru Imej yang berpengalaman dan bertauliah. FINDERATION memudahkan wanita untuk mencari dan memilih warna mekap yang bersesuaian dengan warna kulit.

FINDERATION mengandungi dua alat utama:

Pada masa akan datang, alat di dalam FINDERATION juga akan ditambah kepada alat untuk memilih warna foundation, bedak dan eye-shadow.

Lipstick Colour Finder

Dengan ratusan warna lipstik yang berada di pasaran, bukan mudah untuk wanita membuat pilihan. Namun dengan Lipstick Colour Finder, proses memilih warna lipstik tidak akan lagi menjadi sukar.

Lipstick Colour Finder dicipta untuk membantu anda mengenalpasti warna gincu yang sesuai berdasarkan warna kulit. Terdapat tiga pilihan warna yang dicadangkan melalui alat ini iaitu satu tona merah, satu tone merah jambu dan satu tona nude.Langkah Penggunaan Lipstick Colour Finder

1

Lalukan lingkaran paling luar pada Lipstick Colour Finder pada wajah untuk mencari tona kulit yang sama atau yang paling hampir dengan tona kulit.

2


Pusingkan anak panah sehingga berada pada tona kulit yang bersesuaian.

3

Warna gincu dengan tona merah, merah jambu dan nude boleh terus dirujuk pada ruang yang disediakan pada Lipstick Colour Finder.

Blusher Colour Finder

Blusher atau pemerah pipi adalah satu alat mekap yang mampu menaikkan seri wajah apabila dipakai dengan warna yang betul dan serasi dengan tona kulit.

Blusher Colour Finder adalah alat yang dicipta untuk membantu anda mengenalpasti warna blusher yang sesuai. Terdapat dua pilihan warna yang blusher dicadangkan melalui alat ini. Kedua-dua warna yang dicadangkan bukan sahaja serasi dengan tona kulit, juga sesuai dipakai dalam pelbagai jenis keadaan dan acara.
Langkah Penggunaan Blusher Colour Finder

1

Lalukan lingkaran paling luar pada Blusher Colour Finder pada wajah untuk mencari tona kulit yang sama atau yang paling hampir dengan tona kulit.

2


Pusingkan anak panah sehingga berada pada tona kulit yang bersesuaian.

3

Dua pilihan warna blusher boleh terus dirujuk pada ruang yang disediakan pada Blusher Colour Finder.

Dapatkan PROMOSI HARI RAYA!

Harga

FINDERATION

Sistem padanan warna untuk memilih lipstick dan blusher berdasarkan warna kulit anda..


No. 3A-2, Jalan Wawasan 4/6,
Bandar Baru Ampang, 68000 Selangor.

admin@puanmary.com

03 4288 4564

Your message has been sent. Thank you!